Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Sykle til jobben
Sykle til jobben –  få en bedre start på dagen!
19. april starter aksjonen som får deg og dine kollegaer i bedre form. Du kan delta alene eller i lag på inntil 5 personer. Du kan loggføre både sykkelturer og øvrige aktiviteter. Enten det er en gåtur til nærbutikken eller en hard økt på treningsstudio – alle aktiviteter teller med i kampanjen.

Et felles prosjekt som skaper engasjement
Sunne og friske kollegaer blir litt gladere, har lettere for å motivere hverandre og jobber mer effektivt. Fysisk aktivitet og god helse bidrar dessuten til lavere sykefravær. Sykle til jobben-aksjonen er en aktivitet som skaper samhold og entusiasme – og som bidrar til å sette et felles mål. Det finnes flere gode argumenter for å delta: Du blir sprek, bidrar til bedre luftkvalitet, mindre bilkø og bedre miljø. Konseptet er veletablert og krever lite – du yter etter eget ønske og egen kapasitet.

Sykle til jobben-aksjonen er en nasjonal aktivitetskampanje med lange tradisjoner. Konkurransen er enkel; I 60 dager på vårparten loggfører du all din aktivitet og kan være med i trekningen av flotte premier. Sykle til jobben-aksjonen er et godt tilbud for bedrifter som ønsker en samlende aktivitet uavhengig av interesser, alder eller form. Her kan alle være med å delta på sine premisser! Du kan delta alene eller på lag.

I 2017 var det mer enn 40.000 påmeldte som tilbakela 10 millioner kilometer. Nesten 2.000 bedrifter og mer enn 7.400 lag bidro til at aksjonen vokser i antall og omfang. Bli med neste år du også! 

Mer informasjon på www.sykletiljobben.no

Epost til 
sykle@bedriftsidretten.no.Sykle til jobben

For mer info om Sykle til jobben send oss gjerne mail på marianne.berg@bedriftsidretten.no

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO