Endre tekststørrelsen
Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac). Trykk på + for å forstørre eller – for å forminske.
Litrim
Strandtorgetløpet


Løpskarusellen Sørdalskarusellen, også kalt Litrim, har en lang og stolt historie i Bedriftsidretten. Sørdalskarusellen arrangerer mosjonsløp i Lillehammerområdet som passer for alle.


Enten du ønsker en utfordring med kolleger, fysisk aktivitet sammen med familien, eller å forbedre din løpsform generelt er dette tilbuddet ypperlig for alle som er glad i fysisk aktivitet og å være ute i naturen.

Sjekk ut http://www.litrim.org/ for mer informasjon. 

Her finner du vår Facebookside: https://www.facebook.com/Litrim2/?fref=ts 

Sørdalskarusellen består av ti mosjonsløp fra april til september hvor alle glade mosjonister er velkommen til å delta.  Løpene er ment å være uhøytidelig, trivelig trim hvor du selv setter standarden.

For å fullføre karusellen må du fullføre minst 6 løp. Alle som fullfører får deltakerpremie som deles ut på premieutdelingen i slutten av oktober. 

Sammenlagtresultatene blir beregnet ut fra seier gir 50 poeng, 2. plass 49 osv og hvor de 6 beste resultatene teller. Best i hver klasse får premie. 

Klasseinndeling
Kvinner og menn:  0 - 15 år, Aktive 16 - 34, 16 - 29, 30 - 39, 40 - 49, 50 - 59, 60 - 69 og 70 - .  Det er også klasse uten tidtaking.

Garderobe.
Arrangørene stiller ikke med garderobe i forbindelse med løpene.

Startkontigent er kr 90,- pr løp.  Påmelding fra ca en time før start.

Det er fellesstart for alle som løper på tid.  Starttidspunkt er kl 19.00 bortsett  fra løp i September som har start kl 18.30.  De som løper uten tidtaking kan starte når de vil fra ca en halv time før start.

Resultater er tilgjengelig på nett i det den enkelte går i mål med lenke fra www.litrim.org. Bilder og reportasjer finner du også her og på kondis.no/oppland.   Resultater blir oversendt avisen GD samme kveld.

Litrim
Kanthaugenløpet - Foto: Jørgen Skaug

Litrim

Kontakt oss

Følg oss

Samarbeidspartnere

DESIGN + CMS NETPOWER.NO