Fotball


Seriespill: På sommeren tilbyr vi seriespill i 7`er-fotball på HIAS-kunstgress (Ottestad) og i Lillehammer. På vinteren tilbyr vi seriespill i 5´er-fotball i Stangehallen og Håkons hall (Lillehammer), og 7`er fotball i Kongsvingerhallen.

Cup: I tillegg arrangerer vi "Lillehammer Indoor Cup" andre helgen i november. Denne cupen arrangeres i samarbeid med Lillehammer Olympiapark. Alle kamper blir spilt i Håkons Hall, Lillehammer. Se mer info i vår arrangementkalender nedenfor eller på forsiden.

Arrangement

Når Navn
06 nov -
kl 18:00
05 feb
kl 20:00
Fotballserie Lillehammer
Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets
  Les mer  
06 nov -
kl 20:00
18 feb
kl 22:00
Fotballserie Kongsvingerhallen
Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets
  Les mer  
19 nov -
kl 18:00
25 mar
kl 20:00
Fotballserie Stangehallen
Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets
  Les mer  

Hamar: Uteserie med oppstart i mai. Påmelding februar/mars. Kampene avvikles på HIAS-kunstgress. Inneserien med oppstart ca midten av oktober. Påmelding august/september. Kampene avvikles i Stangehallen.

Lillehammer: Uteserie med oppstart i mai. Påmelding februar/mars. Kampene spilles på Vingrombanen. Inneserie (5´er-fotball) med oppstart i november. Påmelding august/september. Kampene avvikles i Håkons hall.

Kongsvinger: Inneserien med oppstart ca midten av oktober. Påmelding august/september. Kampene avvikles i Kongsvingerhallen

Hedmark og Oppland Bedriftsidrettskrets:

Ruben Kristiansen:

E-post: ruben.kristiansen@bedriftsidretten.no

Tlf: +47 41611099


Levert av IdrettenOnline