Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets

Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets

Invitasjon skytterserie Hamar og Elverum

Postet av Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets den 30. Aug 2019

Skytterutvalget Hamar inviterer til Karusellskyting bedrift i luftrifle og luftpistol, i Hamar og Elverum! 

Stevnene foregår i:
Midtstranda skytterhall, Hamar. Her er det 8 elektroniske skiver, kafé m/salg og 2 visningsskjermer av skiver og resultat.
Terningmoen, Elverum10 elektroniske skiver, kafé m/salg og visningsskjerm av skivene. 

Oppstart for skytterkarusellen er i Oktober.

For mer info se INVITASJON 2019-2020!!Bike & Run 2019

Postet av Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets den 3. Jun 2019

Folkehelsestafetten Bike and Run 2019 er gjennomført for denne gang! 

Til årets stafett var det 45 lag påmeldt, der alle oppmøtte leverte super innsats og masse aktivitetsglede i flott vær! Tradisjonen tro var start-/veksling-/målområde nedenfor Domkirkeodden mot Mjøsa, her så det ut til at alle heiet frem hverandre og støttet laget sitt fra start til slutt. Det er gøy å se engasjementet, idrettsglede og samholdet som blomstrer på et arrangement som dette! 

For årets stafett ble det satt ny rekordtid!! I spurtoppgjøret mellom Hamar Skiklubb og Team Atea var det ungguttene fra Hamar Skiklubb som krysset målstreken først, og klokket inn på 47:39,35 og Team Atea på tiden 47:40,18! Meget spennende spurt mellom disse to lagene. For fullstendig resultatliste KLIKK HER!

Vi ønsker å takke alle lag for oppmøte og strålende innsats! Vi er takknemlige for deres oppmøte og håper å se dere alle igjen til neste år! 

Her er et lite knippe bilder fra kveldens stafett: Nok et vellykket løp i Sørdalskarusellen

Postet av Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets den 23. Mai 2019

Onsdag 22.mai 2019 var det klart for Hovemoenløpet, løp nr 4 i Sørdalskarusellen! Det ble også denne onsdagen satt ny deltakerrekord for dette løpet, med 323 deltakere som fullførte! FOTO: Jørgen SkaugTil venstre: Svenn Erik Bolle (General Sekretær, Norges Bedriftsidrettsforbund), Maiken Caspersen Falla og Geir Steig. FOTO: Jørgen Skaug

Litrim hadde besøk av generalsekretæren i Norges Bedriftsidrettsforbund, Svenn Erik Bolle, og da var det naturlig at han overrakte premie til beste kvinne og mann. Maiken Caspersen Falla var tilbake også denne onsdagen og satte like godt rekord for løpet med 20:05,2, mens årets suverent beste mannlig løper Geir Steig  denne sesongen, vartet opp med ny rekord på 17:22,6. 

De gamle rekordene hadde Hanne Mjøen Maridal 20:22,6 og Kjartan Helland på 17:26,2. Geir har alvorlig ambisjoner om å vinne alle ti løpene i årets karusell. 

Neste løp er Mesnaelva opp, onsdag 5.juni! 

Vi håper å se mange ivrige løpere til start også på dette løpet!

Les mer om Litrim og Sørdalskarusellen her!


Kilde: Litrim.noInnbydelse Lerdueskyting som bedriftsidrett

Postet av Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets den 15. Mai 2019

Velkommen til bedriftsserie i lerdueskyting! 


For mer info se innbydelse ved å KLIKKE HER!Hamar Kommunes BIL mottok 2.prisen, Arbeidsmiljøprisen for 2018

Postet av Hedmark og Oppland bedriftsidrettskrets den 3. Mai 2019

Juryens begrunnelse for tildelingen av 2.prisen Arbeidsmiljøprisen til Hamar Kommunes Bedriftsidrettslag er følgende:

En gruppe frivillige ansatte har over mange år lagt til rette for helsefremmende aktiviteter for ansatte og har på den måten bidratt positivt og målrettet til at Hamar kommune er en god arbeidsplass med fokus på fysisk og psykisk helse.

Arbeidsmiljøprisen vil være en anerkjennelse av dette arbeidet. Den kan videre være med på å gi økt fokus og deltagelse i dette viktige arbeidet hvor målsettingen er å øke den fysiske aktiviteten, redusere belastningsskader og bidra til god arbeidshelse og et godt arbeidsmiljø.  

Hamar kommunes bedriftsidrettslag med Børge Hind Jacobsen i spissen får en velfortjent 2. pris med sitt bidrag innen sport, friluftsliv og fellesskapsturer.


Vi i Bedriftsidretten er stolte av bedriftsidrettslaget til Hamar Kommune, og er veldig glade på deres vegne for prisen de har mottatt. 

Bedriftsidrettskretsen gratulerer med en velfortjent pris! 


Kilde: Hamar KommuneLevert av IdrettenOnline